Спално бельо
Начало За нас Контакти
ПРОДУКТИ ИНДИВИДУАЛНИ ПОРЪЧКИ ДИСТРИБУЦИЯ УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА ПОДДРЪЖКА

Спалното бельо е съставна част от атмосферата на една стая. Също така влияе  върху комфорта на вашия сън. Ние прекарваме изключително много време за да подберем за нашите клиенти най-новите, най-качествените и екологично чисти материи. Цялата гама спално бельо е с доказано качество и произход. Ние бихме желали да Ви дадем няколко полезни съвета и да Ви упътим как да поддържате и запазите вашето спално бельо в отлично състояние.

ЗА СПАЛНО БЕЛЬО

  1. Винаги четете от каква материя е произведено спалното бельо или се консултирайте с продавач.

  2. Желателно е да сменяте от леглото си вашето спално бельо всяка седмица.  Сменяйки вашето спално бельо ежеседмично ще помогне за запазването на неговата мекота и свежест.  

  3. Не е желателно да перете на температури по-високи от 40 градуса,,ако вашето спално бельо е цветно. За бялото е препоръчително около 60 градуса. Също така използвайте възможно най-качествените препарати и не прекалявайте с количеството им.

  4. Ако използвате сушилня, сушете на ниска температура и по-дълго време.

ЗА ОЛЕКОТЕНИ ЗАВИВКИ

     Желателно е да не спите директно върху олекотените завивки, а да използвате пликове за тях. Ще Ви струва малко повече, но имайки предвид, че повечето големи олекотени завивки не се побират в обикновена домашна пералня ще спестите от ежеседмично химическо чистене. По този начин  Вие ще можете да перете пликовете всяка седмица а самите завивки по рядко. Ние препоръчваме 4 пъти годишно. По този начин вие ще може да съхраните вашите олекотени завивки по-дълго.

ЗА ВЪЗГЛАВНИЦИ

     Ако е възможно си закупете някакви протектори за възглавниците (калъфки) НЕ спете директно върху тях за да може да ги перете по-рядко и да ги съхраните по-дълго.

ЗА ЗАВИВКИТЕ И ВЪЗГЛАВНИЦИ ОТ ГЪШИ ПУХ

   Завивки и възглавници пълни с гъши пух трябва да се третират по-внимателно, винаги съобразно инструкциите за пране на тях. Ако се следват тези препоръки вие ще имате продукт, който няма равен на себе си за много години.

1. На първо място, ползвайте винаги пликове за вашите завивки и калъфки за възглавниците, за да ги предпазите. По този начин, ако позлвате вашата завивка сезонно,пране веднъж годишно е напълно достатъчно. При полужение, че я ползвате целогодишно до 3 пъти. Възглавниците с гъши пух се перат по-често, ако е необходимо.

2. Въпреки,че на всички продукти е написано, че могат да бъдат прани в обикновени домашни перални машини, ние Не ви препоръчваме да правите това, защото тези машини са с малак обем, който не позволява на пухените завивки и възглавници да се изсушат добре, което е изключително важно.

3. Не използвайте нормален прах за пране, той може да повреди естествената структура на пуха/перата. Течният прах е най-доброто решение, защото той отстранява мазнините и марсотията без да уврежда натуралния пълнеж. Пухените завивки и възглавници се перат на температура до 30* и на умерена степен, като възгланиците се перат заедно с калъфките.

4. Тези продукти се сушат на ниска температура далго време. Трябва да сте абсолютно сигурен, че завивката е суха, за това изтръсквайте пухените завивки няколко пъти докато се сушат за да сте сигурни, че всяка част е суха.   

Благодарим ви!!! 

СПАЛНО БЕЛЬО

СПАЛНО БЕЛЬО

Спално бельо, изработено от най-качественото 100% памук хасе – ранфорс, което се характеризира с изключителна мекота.
ХАЛАТИ И КЪРПИ

ХАЛАТИ И КЪРПИ

Халати и кърпи предлагани от нас са в богата цветова гама и размери. Всички халати и кърпи са с доказано качество на Българския и Европейския пазар.
ЛУКСОЗНО СПАЛНО БЕЛЬО

ЛУКСОЗНО СПАЛНО БЕЛЬО

Луксозно спално бельо с марката First Choice ще придаде лукс и стил на вашата спалня. Спалното бельо First Choice се предлага в три варианта – памучен сатен.
ОЛЕКОТЕНИ ЗАВИВКИ

ОЛЕКОТЕНИ ЗАВИВКИ

Олекотени завивки във всякакви раземри цветова гама пълнеж и прошивка по Ваш избор произведени в България.
ОЛЕКОТЕНИ ЗАВИВКИ
Начало | За нас | Ппродукти | Промоции | Индивидуални поръчки | Дистрибуция | Условия за поръчка | Подръжка | Контакти