Спално бельо
Начало За нас Контакти
ПРОДУКТИ ИНДИВИДУАЛНИ ПОРЪЧКИ ДИСТРИБУЦИЯ УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА ПОДДРЪЖКА

Фирма „Виста 02Е” ЕООД, като производител и вносител на спално бельо, хавлиени кърпи и халати предлага своите продукти също така на едрови цени за търговци на спално бельо и хавлиени изделия. В зависимост от количеството и местоположението ние сме готови да предоставяме стоката си и на място посочено от търговеца. Фирмата търгува със спално бельо, олектоени завивки, вълнени завивки, чаршафи с ластици (стречове), възглавници шалтета и др. Фирма „Виста 02Е” ЕООД работи успешно с търговци от цялата страна повече от 10 години.  Работим успешно и  сме представители и на „Яна” АД Панагюрище вече 13 години.

Също така ние предлагаме и платове за производители. Хасето предлагано от нас е Ранфорс, 100% памук, 57 нишки см2 като подчертаваме, че е с ширина 240см. Предлагаме, както едноцветно така и в различни десени. Виста 02 предлага луксозни сатенени комплекти (памучен сатен 100% памук), сатен и коприна и спално бельо произведено от бамбук (бамбукови нишки). Тези комплекти са изпълнени изключително елегантно, като се предлагат в луксозни кутии със специално изработени чанти към всяка кутия.

Ние предлагаме също така и най-високо качествени продукти от гъши пух (възглавници и завивки) и ортопедични възглавници. Възглавниците и завивките с гъши пух се предлагат в различно съотношение на пух и пера.

"Виста 02Е" е специализирана в цялостното оборудване на хотели със спално бельо, олекотени завивки и хавлиени изделия. Фирмата вече повече от 10 години работи успешно с хотели от цялата страна. Ако желаете, ние предлагаме също така и хавлиени кърпи с втъкано лого или бродерия.    


СПАЛНО БЕЛЬО

СПАЛНО БЕЛЬО

Спално бельо, изработено от най-качественото 100% памук хасе – ранфорс, което се характеризира с изключителна мекота.
ХАЛАТИ И КЪРПИ

ХАЛАТИ И КЪРПИ

Халати и кърпи предлагани от нас са в богата цветова гама и размери. Всички халати и кърпи са с доказано качество на Българския и Европейския пазар.
ЛУКСОЗНО СПАЛНО БЕЛЬО

ЛУКСОЗНО СПАЛНО БЕЛЬО

Луксозно спално бельо с марката First Choice ще придаде лукс и стил на вашата спалня. Спалното бельо First Choice се предлага в три варианта – памучен сатен.
ОЛЕКОТЕНИ ЗАВИВКИ

ОЛЕКОТЕНИ ЗАВИВКИ

Олекотени завивки във всякакви раземри цветова гама пълнеж и прошивка по Ваш избор произведени в България.
ОЛЕКОТЕНИ ЗАВИВКИ
Начало | За нас | Ппродукти | Промоции | Индивидуални поръчки | Дистрибуция | Условия за поръчка | Подръжка | Контакти